sâmbătă, 29 decembrie 2012

Impaslirea umeda a lanii

Intamplator am descoperit pe forumul pe care il urmaresc si singurul pe care postez, ce se poate face cu lana, altceva decat a o croseta sau impleti. Mi.a placut enorm de mult, mai ales ca se pot combina culorile in functie de preferinte, stare si gusturi, exact ca la fimo.
Normal ca nu am lucrat prea mult, asta pentru ca inca timpul nu imi permite, printesa noastra avand un scop unic, si anume sa ne acapareze cu totul, sa nu ii apartinem decat ei. :)) Cam greu sa lucrez in scurtul timp in care doarme, dar am reusit sa fac cate ceva. 
Primele incercari au fost catastrofale, insa cu ajutorul sfaturilor primite de la cunoscatoare, si a vizionarii de cat mai multe tutoriale filmate sau alcatuite din poze, am reusit sa prind putin si din aceasta tehnica. Nu stiu toate secretele, dar le acord toata admiratia mea si le sunt recunoscatoare celor care stiu si impartasesc tuturor din cunostintele proprii, celor care isi dedica timpul pentru a invata pe altii, celor care pe facebook nu fac altceva decat sa posteze idei, tehnici si secrete pentru handmade. 

2 comentarii:

  1. AS INTREBA SI EU CEVA ,SE POATE SA-MI SPUNETI CE TEMPERATURA TREBUIE SA AIBA APA CU SAPUN?

    RăspundețiȘtergere
  2. Temperatura nu este foarte mare, cat sa pot tine si eu mana in ea.

    RăspundețiȘtergere